Onze Kamers/Prijzen

Algemeen:

De B&B beschikt over een eigen ingang, de hal geeft toegang tot woonkamer/keuken, 2 ruime slaapkamers en twee luxe badkamers met douche, wastafel en toilet. Op de gang bevindt zich een 3e toilet. U kunt gebruikmaken van de keuken die uitgerust is met een Senseo apparaat, koelkast, vaatwasser en magnetron. In het hele pand is WIFI aanwezig. ’s Morgens serveer ik u in de woonkamer een uitgebreid ontbijt.

Kamer 1:

Ruime kamer met een 2 persoons boxspring, zitje, wastafel  en flat screen TV. Eigen badkamer is bereikbaar via de hal. Badjassen zijn aanwezig. Tevens heeft deze kamer een klein dakterras waar u eventueel ook in de zomer heerlijk kunt ontbijten.

Kamer 2:

Ruime kamer met een 2 persoons boxspring, zitje, wastafel en flat screen TV. De eigen badkamer is bereikbaar via de hal. Badjassen zijn aanwezig.

Prijzen:

2 personen: € 82,50 inclusief ontbijt, €75 zonder ontbijt
1 persoon: € 75 inclusief ontbijt, €70 zonder ontbijt
Het gehele appartement met 2 slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer (maximaal 4 personen): €160 inclusief ontbijt, €145 zonder ontbijt

Parkeren kan in de parkeergarage op 100m van de B&B voor een tarief van €6 per 24 uur. Parkeergarage: Walburgpassage 27, 6001 CZ Weert.

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van €2,30 p.p.p.n. en inclusief 9% BTW

Video:

Hieronder kunt u een virtuele wandeling maken door B&B Halte 46 en zo onze kamers verder ontdekken.